Vragen?
  • +316 - 83321294
  • info@thuiszorginrichter.nl

Veilig en zonder hulp in- én uit bad? Neem een badlift!

8-9-2015

Na een lange dag werken, drukte of misschien juist op een rustige vrije dag, is even relaxen soms broodnodig. Even je hoofd leeg maken en totale rust en ontspanning voor je lichaam, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. Waar kan dat beter dan in een heerlijk warm bad? Heb je een fysieke beperking, dan kan het lastig zijn om in- en uit bad te komen zonder hulp, maar wees gerust: wij hebben hier het perfecte hulpmiddel voor!

Lees meer

Zelfstandig (blijven) wonen met hulpmiddelen, het kan!

10-8-2015

Je woont misschien al 20 of 30 jaar in hetzelfde huis. Het huis waar je kinderen groot zijn geworden, in de buurt waar je de weg en je buren kent. Daar wil je liever geen afscheid van nemen. Hoe kun je er voor blijven zorgen dat je veilig en prettig blijft wonen waar je woont? Ook wanneer je (meer) hulp nodig hebt? Wij geven je graag advies!

Lees meer

Ga er op uit met een opvouwbare elektrische rolstoel!

1-7-2015

De zomer is inmiddels begonnen. Het is langer licht en het begint buiten steeds lekkerder weer te worden. We worden actiever in de avond en gaan er meer op uit! Een dagje naar het strand of een leuke stad bezoeken.  Maar als je in een rolstoel zit is dit niet altijd even makkelijk. Wij maken het je graag makkelijker!

Lees meer

Zelf je steunkousen aantrekken en uittrekken, kan het?

21-5-2015

Bent u gezegend met op maat gemaakte steunkousen, dan is het waarschijnlijk wel bekend: het aan- en uittrekken is een aardig karwei. Met name wanneer u weinig kracht in uw armen heeft, bijvoorbeeld door ziekte of ouderdom, is hier vaak hulp bij nodig. Zou het niet fijn zijn als u dit tóch zelfstandig zou kunnen doen? Juist, dat dachten wij ook!

Lees meer